winactie eenhoorn waar ben je

Woehoe mijn eerste winactie staat online. Dit was zo’n dingetje dat ik heel graag wilde doen, maar eigenlijk steeds niet durfde. Gedachten als wat als er niemand mee doet? Of misschien vinden andere dit wel stom? Of waarom zou ik het eigenlijk doen? 
Je weet wel van die gedachten waar je niets aan hebt en die je enkel belemmeren. Onzekere gedachten die horen bij mijn faalangst. Nou dikke middelvinger naar die gedachte 😛
Want de winactie: Eenhoorn waar ben je? staat online!


Winactie: Eenhoorn waar ben je?

Wat kun je winnen? Het fantastische flapjesboek Eenhoorn waar ben je? Geillustreerd door Ingela Arrhenius.

Mijn dochtertje vind dit boek echt zo leuk. En dat snap ik wel, want de kleuren zijn echt enorm vrolijk en ik word er gewoon heel blij van. Zoveel roze, geel en paars. Een boekje met een zeemeermin, eenhoorn en een prachtig spiegeltje. Geillustreerd door Ingela Arrhenius.

Het is een kartonnenboekje met vilten flapjes. Die viltenflapjes zijn echt een uitkomst, want bij veel andere flapjesboeken gaan de flapjes kapot. Dat is bij ‘eenhoorn waar ben je?’ niet het geval. Dus ik hoef over een half jaar niet met mijn mod podge aan de slag om de flapjes te maken. Dat scheelt weer!
Het is echt een heel leuk boekje voor een baby of dreumes.


Winnen?

Wil je kans maken op dit boekje? Dat kan via Instagram.
1. Volg me daar @sabine.ishetalspeeltijd
2. Like de foto van de winactie en laat een reactie achter onder de foto.
Super lief als je anderen tagt om op die manier de winactie te delen, maar is niet nodig om mee te doen.
3. Optioneel: voor een extra lootje deel je de winactie in je stories. Vergeet me dan niet te taggen. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Winactie …. Voor zusjes verjaardag kregen we het mooie boekje Eenhoorn waar ben je? Nu al een favorietje van Zusje. Het is een prachtig kleurrijk flapjesboek, met vilten flapjes. Absoluut een meisjesboek, maar mijn ervaring is dat jongens het ook prachtig vinden 😉 Nu heb ik een extra exemplaar en die geef ik graag weg. … Wat moet je doen om kans te maken? 1. Volg mij @sabine.ishetalspeeltijd 2. Like deze post 3. Laat een berichtje achter onder deze post on mij te laten weten dat je mee doet. Het is natuurlijk super lief wanneer je andere door een tag op de hoogte brengt van de winactie, maar is absoluut niet nodig. Bonus. Delen in je stories is sowieso lief en daar krijg je een extra lootje voor. Tag mij dan even, zodat ik zie dat je de post deelt. ….. Je kunt mee doen tot en met zaterdag 1 augustus. Zondag 2 augustus laat ik Meneertje of Zusje een lootje grabbelen en maak ik de winnaar bekend in mijn stories. … … .. . . .. … .. . .. … .. . .. … .. . #winactie #winnen #boekstagram #kinderboek #flapjesboek #babyboek #boekentip #boekenwinnen #kidsbooks #speeltijd #speelgoed #meisje #win #discoverunder1k #delen #nederland

Een bericht gedeeld door Sabine – ishetalspeeltijd (@sabine.ishetalspeeltijd) op

Je kunt meedoen tot en met zaterdag 1 augustus. Op zondag 2 augustus maak ik de winnaar bekend in mijn stories.

Ik zou het leuk vinden als je meedoet!

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.