badeendjes traktatie

Het is vandaag de eerste donderdag van de maand en daarom tijd voor Treat Thursday. Deze keer een traktatie met een uitdeelcadeautje. Een hele geschikte traktatie voor een kindje dat 1 wordt, aangezien we badeendjes gaan trakteren.

Benodigdheden

Badeendjes (via bol.com of tweedehands van marktplaats)

Doosjes met rozijntjes of abrikoosjes

Blauw papier

Dubbelzijdige tape

Lijm

Stift en een schaar

Stap 1:

Pak de doosjes rozijntjes in met blauw papier.

Stap 2:

Knip uit het blauw papier zoveel vijvers als dat je aan traktaties nodig hebt. De vijvers moeten groter zijn dan een doosje rozijnen. 

Stap 3: 

Ik schreef de verjaardagsboodschap op de onderkant van de doosjes maar je kunt ze natuurlijk ook op de vijvers schrijven. Lijm de vijvers op de doosjes.

badeendjes traktatie

Stap 4:

Plak met dubbelzijdig tape de eendjes op de vijvers. 

Wanneer je rozijntjes gebruikt, heb je kleine badeendjes nodig zoals deze:

Je kunt eventueel ook een rijstwafel gebruiken en daar een vijver voor knippen. Dan kun je ook grote badeendjes gebruiken.


Ik kwam deze badeendjes traktatie tegen op Pinterest en vond hem zo leuk, dat ik besloot hem hier op mijn blog ook te posten. Maar zoals bij alles wilde ik zelf eerst even testen of het wel zo makkelijk was. Dat bleek zo te zijn. Absoluut een aanrader om te maken, wanneer je kindje 1 wordt. Maar ook gewoon leuk als je kindje al wat ouder is.

Ik ben benieuwd of jij graag iets trakteert om te eten of juist om uit te delen? Ik lees je antwoord graag in de comments. 

Veel trakteerplezier!

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.