50 keer buitenspelen met peuters

Eindelijk is het mooi weer en spelen we weer hele dagen buiten. Ik was echt toe aan dat heerlijke zonnetje. Overigens spelen wij ook gewoon met slecht weer buiten, maar dat is meestal maar een kort uurtje. Ik hou er zelf niet zo van om in de miezer te staan. Het mooie weer zorgt voor uren buitenspelen. En hoewel Zusje niets meer nodig heeft dan onze zand- en watertafel, is dat voor Meneertje (bijna 3 jaar) wel anders. Hij moet vaak toch actief vermaakt worden. Zo ontstond dit E-book 50 keer buitenspelen met peuters, vol buitenspeel inspiratie. 


Ik ben er echt super trots op. Mijn eerste e-book! Ik heb al jaren de droom om ooit een boek te schrijven en dit voelt als een begin. Het is dan wel geen boek met honderden pagina’s, geen prachtige roman maar toch ik heb het geschreven en daar ben ik verdomde trots op.

In het e-book vind je een heleboel nieuwe tips in, tips die ik nog niet eerder heb gedeeld. Maar uiteraard staan er ook de toppers die ik eerder deelde in bijvoorbeeld deze post of via instagram in. Het is echt een verzameling geworden met de speeltips die wijzelf het leukst vonden. Tips voor mooi weer, slecht weer en alles daartussen in. Voor de meeste activiteiten heb je niets bijzonders nodig en zijn in 5 minuten klaargezet. Van dat soort activiteiten hou ik het meest.

e-book buitenspelen voor peuters

Ik ben super nieuwsgierig wat je er van vindt? Dus laat vooral ook een review achter hier in de comments of stuur me een berichtje op instagram

Veel buitenspeelplezier!

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.