Deze shoplogs beginnen onderhand een rubriek te worden op mijn blog. Ik vind ze zelf heel leuk en de statistieken laten me zien dat ze goed gelezen worden. Waarvoor mijn dank! Met de verjaardagen van de kinderen de afgelopen maand staat hij weer vol met speelgoed. En ik heb zelfs al iets op de kop getikt voor Sinterkerst, maar of ik zo lang kan wachten… Wat het is lees je in deze shoplog vol marktplaatsvondsten.


Shoplog marktplaatsvondsten

Maanhuisjes – Grimms

marktplaatsvondsten shoplog

Dit is dus het verjaardagscadeau voor onze dochter van ons. De huisjes kun je stapelen, je kunt er een slang mee maken, je kunt ze op de houder plaatsen of gewoon gebruiken in een fantasiespel.
De verkoopster deed hem weg omdat haar kindje zoveel speelgoed had gekregen. Er was daarom nog niet mee gespeeld en zat nog mooi nieuw in de verpakking. 

Betaald op marktplaats: €35,-
Nieuwprijs: €48,95
Bespaard: €13,95

Lotto vier seizoenen & Ludanimo – Djeco

Op konginsdag ga ik normaal gesproken de koningsmarkt afstruinen opzoek naar leuke spelletjes. Dit keer kon dat niet, maar heb ik online de kleedjes afgestruind. Ik wilde graag een lotto spel en die van Djeco vond ik erg mooi. 

Ludanimo is een anders spel van Djeco wat me heel leuk leek. Je kunt het op 3 verschillende manieren spelen. Er is een parcoursspel, een geheugenspel en een evenwichtsspel. Leeftijd is vanaf 3 jaar, maar we hebben er al kort eventjes mee gespeeld. Hoewel een echt spel ermee spelen nog niet gaat is een toren bouwen en de diertjes daarop zetten al leuk genoeg.

Betaald op marktplaats: Samen €8,- 
Nieuwprijs: Lotto €7,95 Ludanimo €32,95 
Bespaard: €32,90

Sandalen vosjes – Teva’s

Ik wilde heel graag Teva’s voor meneertje, omdat deze sandelen heel erg fijn zitten. Ik loop de gehele zomer het liefst op mijn Teva’s. Bovendien vind ik het wel fijn als hij in de zomer geen dichte schoenen aan hoeft als we even een rondje gaan lopen of naar opa & oma gaan. 

Ik vond de vosjes gewoon heel leuk erop. Ze zijn echt niet meer in nieuwstaat, maar konden nog prima een ronde mee. En wie weet kan Zusje ze volgend jaar ook nog aan. 

Betaald op marktplaats: €5,50
Nieuwprijs: €27.99
Bespaard: €22,49

Supermarkt mini’s

Ik was opzoek naar houten eten en kwam toen de mini’s van de ah tegen en wist gelijk dat ik deze wilde. Juist omdat ze de echte producten in het klein zijn vind ik ze zo geschikt. Zo kan Meneertje (bijna 2!!) ze goed gebruiken in zijn fantasiespel. Daarnaast denk ik dat ze ook geschikt zijn om te gebruiken om de woordenschat te vergroten. Dubbel plezier dus. Bovendien als mijn kinderen er ooit mee uitgespeeld zijn, kan ik ze nog inzetten in mijn lessen over schaal rekenen. Mochten ze dan nog heel zijn 😉

Betaald op marktplaats: €3,-
Nieuwprijs: €0,-
Bespaard: -€3,-


Lees ook:


Super Rhino & Sokken – Haba

Review Super Rhino!

Super Rhino stond op mijn verlanglijstje. Het is zo’n grappig klein spelletje wat je snel tussendoor kan spelen. Bovendien kunnen kinderen vanaf een jaar of 4 meespelen. Ik heb al een uitgebreide review over Super Rhino geschreven die je kunt lezen. 

Sokken is een klein kaartspelletje waarbij je een paar dezelfde sokken moet zoeken en dat is echt nog niet zo makkelijk, omdat de verschillen in de sokken erg klein zijn. 

Betaald op marktplaats: Samen €8,00
Nieuwprijs: Super Rhino €13,95 Sokken €12,95
Bespaard: €18,90

Mandje 

Dit mandje doet dienst als letterbak en hier wil ik allerlei loose parts in gaan bewaren. Ik was al een tijdje opzoek naar iets vergelijkbaars en wilde het graag afsluitbaar hebben, omdat het dan opgeruimder oogt en ik het makkelijker kan opbergen.
Toevallig zocht ik knutselmateriaal en zag ik op marktplaats dit mandje waarin allerlei knutselmateriaal zat. Super handig door de aparte vakjes en precies waar ik naar opzoek was. 
Nu nog vullen met loose parts en dan denk ik dat dit alvast een Sinterklaascadeau (of kerst) wordt. Tenminste als ik zo lang kan wachten. 

Betaald op marktplaats: €5,00
Nieuwprijs: Niet te achterhalen
Bespaard: ?


Totaal bespaard: €85.24


Dit was alles wat ik in de afgelopen maanden kocht op marktplaats. Ik vond de shoplog marktplaatsvondsten zo wel vol genoeg. Niet zoveel bespaard als bij de vorige shoplog, maar toch leuk om te zien wat ik precies bespaarde.
Door de verjaardagen van de kinderen staat hij vol met speelgoed. En eerlijk gezegd heb ik dit keer weinig andere zaken gekocht op marktplaats behalve nog wat kleding. 

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.