Review Philley

Heel af en toe kom je een product tegen wat echt een pareltje blijkt te zijn. Zo’n product waarvan je denkt had ik dit maar bij de eerste al gehad. Dit idee had ik toen we Philley in gebruik namen. Ik review Philley met deze reden.

Philley is een melkpoedercontainer. Maar niet zomaar een melkpoedercontainer. Dit is er een die het klaarmaken van een flesje wel heel makkelijk maakt.

Wij vullen altijd onze melkpoedertoren vooraf, zodat het maken van een flesje lekker snel gaat. Ik hou er niet van om met een huilende baby op de achtergrond schepje voor schepje af te strijken en in het flesje te doen. Een huilende baby geeft bij mij het gevoel dat ik moet opschieten en dan sneuvelen er nog wel eens schepjes in de keuken of ik raak de tel kwijt en kan opnieuw beginnen. Daarom vullen we de melkpoedertoren van te voren en is het slechts een kwestie van water opwarmen en de toren omkiepen in het flesje.

Philley

Helaas vergeet ik nog wel eens de toren te vullen, wanneer hij helemaal leeg is. Tot voor kort lag de keuken alsnog minstens een keer per week onder de melkpoeder. 
Dat laatste is voorbij sinds we Philley gebruiken. Nog steeds gebruiken we de melkpoedertoren, maar nu vullen we deze met Philley. Dit gaat echt tien keer zo snel en ook nog eens zonder troep. Dat betekent dus ook nog eens minder schoonmaakwerk.

Bovendien wanneer ik nu vergeet de toren te vullen, vul ik mijn flesje met behulp van Philley en ook dat gaat razendsnel zonder troep.
Door de splitter in de kop van Philley kun je met een keer draaien precies een afgestreken schepje in de fles doen.
Dit maakt het ook makkelijk om tussendoor een kleiner flesje te maken, mocht je dat willen.

Review Philley


Wij nemen Philley niet mee als we eventjes weg gaan. Dit omdat hij nogal groot is en we liever de iets compactere melkpoedertoren meenemen. Zeker nu we nog een baby en een dreumes hebben sjouwen we heel veel mee. Af en toe zit de luiertas tot de nok toe vol. 

Ik vond het hoog nodig om een review over de Philley te schrijven, omdat ik het echt een geniaal product vind. Het is tijdbesparend en houdt de keuken schoon.
Philley is onder andere te koop bij bol.com.

De link in deze post is een affiliatelink van bol.com.

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.