Over

Wie ben ik?
Sinds september 2018 ben ik de trotse eigenaar van ishetalspeeltijd.nl een website die gaat over spelen, speelgoed en spellen. Met een passie voor het spelen van spellen en een obsessie voor speelgoed is er genoeg inspiratie voor een website boordevol reviews, tips en ervaringen.

DSC04602

Ik ben Sabine en ben 31 jaar oud. In 2013 trouwde ik met de liefde van mijn leven, die gelukkig ook erg van spelletjes spelen houdt.  Tijdens de (erg hete) zomer van 2018 werd ik moeder van de meest prachtige zoon. Minder dan een jaar later maakte onze dochter mij voor de tweede keer moeder. Onze kinderen zijn tevens de grootste tester van het speelgoed en alle speeltips. Ik geloof erin dat je het beste spelenderwijs leert.
Zelf speel ik graag familiespellen en op zijn tijd een expert bordspelletje, maar liever hou ik de spellen wat makkelijker.
In mijn dagelijks leven geef ik met veel plezier wiskunde op een vmbo-school, waarin ik mijn passie voor spelletjes regelmatig inzet.
Naast het doen van spellen ben ik bovendien verslaafd aan het kijken van Disneyfilms, Netflix en goed eten. Ik heb een hekel aan onrechtvaardigheid en zuurkool. En verder doe ik aan pilates, ga ik graag naar pretparken en hou ik van onze vakanties in Duitsland.

Over Is het al speeltijd?
Ishetalspeeltijd.nl is een website vol met reviews, tips en ervaringen over spelen, speelgoed en spellen. Opgericht omdat ik het heerlijk vind om over spelen, speelgoed en spellen te schrijven. Je vind hier ideeën voor spelletjes, het leukste speelgoed en nog veel meer.