Over

Wie ben ik?
Sinds september 2018 ben ik de trotse eigenaar van ishetalspeeltijd.nl een website die gaat over spelen, speelgoed en spellen. Met een passie voor het spelen van spellen en een obsessie voor speelgoed is er genoeg inspiratie voor een website boordevol reviews, tips en ervaringen.

 

DSC04602

Ik ben Sabine een dertiger met 3 prachtige kinderen.
In 2013 trouwde ik met de liefde van mijn leven, die gelukkig ook erg van spelletjes spelen houdt.  Tijdens de (erg hete) zomer van 2018 maakte Meneertje mij voor het eerst moeder. Minder dan een jaar later had ik onze dochter Zusje in mijn armen. Begin 2022 kwam daar nog een klein Broertje aan om ons gezin compleet te maken.

We gebruiken niet de echte namen van de kinderen op internet en ook zul je ze zelden volledig in beeld zien. Dit i.v.m. de privacy van onze kinderen. Hier gebruik ik de namen: Meneertje, Zusje en Broertje.

Onze kinderen zijn de grootste tester van het speelgoed en alle speeltips. Ik geloof erin dat je het beste spelenderwijs leert.
Zelf speel ik graag familiespellen en op zijn tijd een expert bordspelletje, maar liever hou ik de spellen wat makkelijker. Zeker sinds ik moeder ben heb ik minder tijd om bordspellen te spelen en dan zijn snelle makkelijke spelletjes tussendoor ideaal.

Naast het doen van spellen ben ik bovendien verslaafd aan het kijken van Disneyfilms, Netflix en goed eten. Ik heb een hekel aan onrechtvaardigheid en zuurkool. En verder ben ik wiskundedocent op een vmbo-school, ga ik graag naar pretparken en hou ik van onze vakanties in Duitsland.

Over Is het al speeltijd?
Ishetalspeeltijd.nl is een website vol met reviews, tips en ervaringen over spelen, speelgoed en spellen. Opgericht omdat ik het heerlijk vind om over spelen, speelgoed en spellen te schrijven. Je vindt hier ideeën voor spelletjes, het leukste speelgoed en nog veel meer.