printable cijferkaarten

Yes yes yes!!!! Eindelijk staan ze online, mijn zelf gemaakte printable cijferkaarten. En wat ben ik er een partijtje trots op. Mijn kinderen vonden ze geweldig om uit te proberen. En ik vond het super leuk om ze te maken.  Lees helemaal onderaan hoe deze cijferkaarten ook uit jouw printer kunnen rollen. 

Printable cijferkaarten

De cijferkaarten zijn zo gemaakt dat je ze kunt gebruiken met de loose parts van grapat. Ik heb daarvoor enkel de regenboog kleuren gebruikt. Maar je hoeft jezelf niet te beperken tot de loose parts van grapat. Je kunt ze ook gebruiken met pomponnetjes en als je ze in zwart/wit print doet kleur er helemaal niet meer toe. 

Ik heb de kleuren toegevoegd als een leuk extraatje. Zo kan je gelijk de kleuren oefenen, maar in de praktijk bleek mijn zoon hier al snel niet zoveel interesse in te hebben. Hij kent de kleuren, maar de cijfers nog niet. Dus wilde vooral de hoeveelheid aan het juiste getal koppelen. En dat is dan ook precies waar je deze cijferkaarten voor kunt gebruiken. Je kunt ze eventueel ook gebruiken als flashcards. Om zo de cijfers te leren herkennen. 

Downloaden via Etsy (kortingscode)

Ik heb ervoor gekozen om ze te koop aan te bieden via Etsy. Dat geeft jou en mij wat extra veiligheid en dat vind ik zelf wel zo prettig. Ik heb ze gemaakt op A5 formaat, maar je kunt prima zelf instellen om er 2 op een A4tje te printen. Dat heb ik zelf ook zo gedaan. Scheelt papier en dat is fijn voor onze aarde. 

Je krijgt 2 verschillende versies zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige. Mocht je ze als flashcards willen gebruiken, kan dat dus prima.

Uiteraard heb ik een kortingscode voor je. Met de code FEESTJE33 krijg je tot 9 juli 33% korting. Deze korting is bovenop de startsale die ik nu houd. 

Klik dus snel door naar Etsy en download deze prachtige kaarten.

Super trots ben ik op de kaarten. En er wordt nog eens heerlijk mee gespeeld ook. Meneertje kan inmiddels al echt tellen en begint nu echt de hoeveelheid te koppelen aan het getal.

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.