bobo

Het allermooiste magazine voor kinderen is voor mij Bobo. Gewoon omdat ik daar hele leuke herinneringen aan heb. Het was altijd fantastisch als de Bobo op de mat viel. Alsof je een cadeautje door de brievenbus kreeg. Ik moest wel naar de winkel dit keer om er één te kopen. Daar was het gewone tijdschrift uitverkocht en ik besloot dat het winterboek eigenlijk net zo leuk was. 

Een activiteit erbij bedenken doe ik vandaag even niet, want de Bobo staat vol met activiteiten. Meneertje vindt dat echt fantastisch om te doen. Opdrachtjes uitvoeren en nieuwe dingen leren. Cijfers leren schrijven, dingen tellen, verschillen zoeken, hij vindt het allemaal even leuk. En het is heerlijk om ernaar te kijken. 

Wel een mooie gelegenheid om de challenge tot nu toe even te delen. Mocht je alle andere artikelen ook willen lezen. Kun je hier gemakkelijk doorklikken. 

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.