kerstgroet

Vandaag is het eerste kerstdag en ik ben al vroeg wakker om deze kerstgroet op te schrijven, het kerstontbijt te maken en de cadeautjes neer te zetten. Grapje natuurlijk, deze kerstwens schreef ik al weken eerder en de cadeautjes heb ik hopelijk gisteravond klaar gezet. Ik vond het gewoon leuk klinken. We hebben overigens bescheiden gehouden met cadeautjes, maar ben wel heel benieuwd hoe de kinderen reageren.


Maar hoewel cadeautjes een leuke bijkomstigheid zijn van het kerstfeest is dat niet waar kerst om draait. Het draait voor mij om het samen zijn met mijn familie en dat is precies wat ik vandaag ga doen. Tijd spenderen met mijn familie.

Ik ben dankbaar dat ik dat vandaag mag doen.
Ik ben jullie dankbaar dat je tijd vrij maakt om de speeltips, reviews en de hersenspinsels die ik heb geschreven te lezen. Dankjewel daarvoor! Ook bedankt voor alle lieve reacties die ik krijg. Soms real life, soms hier op de site en soms via sociale media. Dat waardeer ik enorm.

Dan nu nog een quote uit mijn favoriete kerstverhaal. Gewoon omdat het kan.

“And the Grinch, with his Grinch-feet ice cold in the snow, stood puzzling and puzzling, how could it be so? It came without ribbons. It came without tags. It came without packages, boxes or bags. And he puzzled and puzzled ’till his puzzler was sore. Then the Grinch thought of something he hadn’t before. What if Christmas, he thought, doesn’t come from a store. What if Christmas, perhaps, means a little bit more.”

Dr. Seuss , How the Grinch stole Christmas!

Ik wens jullie allemaal een mooi kerstfeest!

Liefs,
Sabine

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.