Hoera! Mijn blog bestaat alweer een jaar!!!

Mag ik even ongegeneerd trots zijn dat mijn blog alweer een jaar bestaat. Een jaar waarin ik veel geleerd heb, wat betreft bloggen maar vooral ook wat betreft spelen.
In dit jaar kwamen er 50 artikelen online te staan. Iets waar ik toch wel trots op ben, want het is een hele tijd stil geweest op de site vanwege de vermoeidheid tijdens mijn zwangerschap. 

Nu ben ik alweer een half jaar op wekelijkse basis aan het schrijven en dat voelt ontzettend fijn. 

De artikelen die ik onder het kopje hersenspinsels schrijf, geven me de kans om mijn gedachten op een rijtje te zetten. Het delen daarvan heeft me veel opgeleverd. Een half jaar lang kon ik amper de deur uit vanwege de pijn in mijn bekken en dankzij onder andere het contact met jullie, werd mijn hele kleine wereldje net wat groter. Daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor!

Om te vieren dat mijn blog een jaar bestaat, deel ik vanaf morgen iedere dag een speeltip speciaal voor baby’s en dreumesen. Dit doe ik 10 dagen lang. Een klein voorproefje zie je op de foto bovenaan dit artikel.

Speeltips waar je weinig voorbereiding voor nodig hebt, want welke moeder heeft wel de tijd om het spelen uitgebreid voor te bereiden? Bovendien zijn het voornamelijk speeltips met materiaal wat de meeste wel in huis hebben. Oh en trouwens er zit in één van de speeltips ook nog een leuke freebie die je kunt downloaden! 

Thanx voor het lezen en veel speelplezier!

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.