okt 232019
Halloween traktatie

Boo! Het is bijna halloween en deze traktatie is perfect voor de allerkleinste. Is je kindje toevallig jarig rond halloween dan is deze traktatie bestaande uit een knijpzakje fruit misschien wel wat voor jou. Zeker wanneer je kindje op het kinderdagverblijf zit en je graag ruim van te voren je traktaties af wilt hebben. De traktatie is natuurlijk ook heel erg geschikt voor kindjes die van spookjes en mummies houden.  Deze halloween traktatie is ook nog eens heel erg makkelijk te maken.

Benodigdheden voor 10 traktaties:

benodigdheden halloween traktatie
  • 10 knijpzakjes fruit
  • 2 rolletjes verband
  • 20 googly eyes (gekocht bij de hema)
  • Witte verbandtape
  • Lijmpistool
  • Zwart papier
  • Pen die wit of zilver schrijft voor op het zwarte papier
  • Touwtje
  • Perforator

DIY halloween traktatie

Je neemt een knijpzakje en maakt het begin van het verband vast met een stukje tape aan de achterkant van het knijpzakje. Vervolgens omwikkel je het gehele zakje met het verband. Wanneer je tevreden bent over de omwikkeling dan knip je het verband af en plak je het vast met de tape of je stopt het einde achter een stukje verband.

Lijm met het lijmpistool de 2 googly eyes ongeveer op 2/3e hoogte van de voorkant van het knijpzakje. Je lijmt ze dus vast op het verband.

Knip het zwarte papier in een groot genoeg label voor de tekst die je wilt. Maak er een gaatje in. Schrijf de tekst erop die je wilt. Ik heb voor het voorbeeld gekozen voor BOO!
Maar je kunt natuurlijk zelf ook een tekst maken. 
Doe het touwtje door het gaatje en maak het vast aan de dop van het knijpzakje. 


Easy peasy toch? Mocht je liever iets anders trakteren dan een knijpzakje fruit zoals een pakje drinken of een banaan? Volg dan gewoon dezelfde stappen.
Trakteer je op een boekje? Dan vind je dit artikel misschien ook interessant.

halloween traktatie

Wat trakteer jij graag? Laat je antwoord achter in de reacties.

Veel knutselplezier!

Sabine

Ik, Sabine, ben 32 jaar. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ) en dochter (juni 2019). Het leukste tijdstip van de dag is wanneer er weer tijd is om te spelen. Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's en dreumesen.


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *