klei en loose parts printable

De feestweek sluit ik vandaag (de verjaardag van meneertje) af. Maar als je een feestje geeft dan trakteer je ook. Dat hoort er wel bij vind ik. Daarom kun je verderop in dit artikel een super gave freebie downloaden. En ik geef ook alvast een kleine spoiler over de themaweek die er heel snel aan zit te komen. De freebie bestaat trouwens uit 5 gratis klei & loose parts printable.

Klei & loose parts printable

Klei en loose parts printables zijn super leuk om in te zetten om het kleien of spelen met loose parts (als je gruwelt van klei) te stimuleren. Vind je dat beide niks kun je deze printables ook nog gebruiken om te kleuren/tekenen. Dus voor ieder wat wils.

Helemaal in het verjaardagsthema ben ik gebleven dit keer. Dat wil zeggen taart, taart en nog eens taart. Oja en een feestmuts!

Hoe gebruik je de gratis printable?

Download de verjaardagskit hierboven en print hem daarna uit. Wil je ze met klei gebruiken dan zul je ze eerst in een doorzichtig insteekhoesje moeten doen. Ga je voor de looseparts dan kun je ze direct uit de printer al gebruiken.
Op ieder blad staat een opdracht, zoals versier de taart of maak kaarsjes op de taart. Dit is dan ook precies wat je moet doen. Gebruik klei of loose parts om de taart te versieren.

Wij hebben laatst ook printables gebruikt, maar niet uit de verjaardagskit. Ik heb ook nog hele zomerse gemaakt en die zijn vanaf volgende week te koop via mijn Etsyshop. Dus hou mijn shop of deze website goed in de gaten.

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.