binnen activiteiten voor een dreumes

Vandaag deel 2 van de speeltips. Alle speeltips kun je binnen doen en dat is wel zo fijn nu. Ik zag afgelopen weekend nog foto’s voorbij komen van drukke stranden en nog drukkere parken. Het lijkt me duidelijk dat ik dat soort dingen in tijden van corona, niet wil stimuleren. Daarom dus alleen maar binnenactiviteiten voor een dreumes. Zodat iedereen ze kan doen, ook degene zonder tuin. 


Ik heb gemerkt dat de planner echt goed voor me werkt. Van de week was het erg mooi weer en hebben we toch veel in de tuin gewerkt. Waardoor we niet alle activiteiten van de eerste week gedaan hebben. Maar het was fijn dat ik niet hoefde te verzinnen wat we gingen doen. Dat stond dan al vast.

Omdat het zo goed werkte, heb ik voor deze week ook een planner gemaakt. De planner met binnenactiviteiten voor een dreumes week 2 kun je downloaden.

Wederom zijn de activiteiten voornamelijk gericht op mijn dreumes van 20 maanden. Zusje (9 maanden) doet mee met de activiteiten in het roze of wit. Zusje slaapt nog veel overdag en is meestal heel erg tevreden als ze mee mag kijken. Daarnaast doe ik met haar 1 op 1 activiteiten als Meneertje op bed ligt.

Binnenactiviteiten voor een dreumes week 2:


We maken deze week een verjaardagskaart voor de oma’s, omdat mijn schoonmoeder en mijn oma beide jarig zijn. Wel zo leuk om dan post te ontvangen. Mocht er onverhoopt een algehele lockdown komen dan doen we ze gewoon later op de post.

We gaan ook zoutdeeg maken voor paasdecoraties. Die DIY deel ik in de loop van volgende week. We gaan hem natuurlijk eerst zelf uitvoeren.

Via mijn instagram account deel ik nog meer speeltips. Volg je me daar ook?

Geschreven door

Sabine

Ik ben Sabine, een dertiger met een passie voor spelen. Moeder van een prachtige zoon (juli 2018 ), dochter (juni 2019) en nog een zoon (februari 2022). Op mijn blog ishetalspeeltijd.nl deel ik allerlei speeltips voor baby's tot peuters.